Co zkusit náš No.2 The Pear Wood? :)

Q & A - otázky a odpovědi

Chybí mi ve vašem eshopu konkrétní značka příchutí, plánujete je zařadit? Na českém trhu jsme od 4.srpna 2020 a během měsíce jsme rozšířili nabídku o několik dalších výrobců. Naší snahou je Vám dodat příchutě, které nejsou obvyklé na českém trhu, samozřejmě ale jen takové mít nemůžeme, proto postupně doplňujeme i známé výrobce liquidů. Pokud se pídíte po něčem konkrétním, dejte nám vědět ať už přes formulář, email, na FB skupinu či telefonicky. Vyjdeme Vám maximálně vstříc.

Proč nenabízíte žádný hardware (atomizéry, gripy)? Protože se snažíme koncipovat náš eshop primárně jako Liquid Store, tedy obchod s liquidy-příchutěmi. Je však více než pravděpodobné že za nějaký čas zajistíme i základní a pokročilý hardware pro vapery. Pokud byste v tuto chvíli u nás nenakoupili z důvodu, že si pořizujete i grip a atomizér, ozvěte se nám a zajistíme ho k objednávce. Dodací doba se ale tak o 2-3 dny protáhne.

Proč píšete u SnV produktů že obsahují nikotin? - Protože nám to ukládá zákon a my musíme takto informovat o tom, že produkt který NEOBSAHUJE žádný nikotin ho OBSAHUJE. Zdá se Vám to divné? Ano, i nám, ale musí to tak být i když prokazatelně žádný SnV produkt před namícháním s bází a nikotinem žádný nikotin neobsahuje. To je stejné, jako toto označení musí být na obalu například gripu či atomizéru. Ano, je to holý nesmysl, ale je to tak. 

Proč nemám v zásilce od vás fakturu? -  Protože jsme moderní a snažíme se šetřit přírodu alespoň v této menší míře. Přijde nám zbytečné pro Vás tisknout A4 papír a posílat ho fyzicky se zásilkou, když už tento doklad od nás máte v emailu. Pokud byste ho ztratili, obraťte se na nás a my Vám ho obratem zašleme znovu.

Děláte něco pro ekologii? - Ano, využíváme znovu výplňový materiál, který používají naši dodavatelé. Snažíme se tedy maximálně recyklovat co jde. Prosíme Vás abyste na konci tohoto řetězce veškerý výplňový  materiál zlikvidovali jak se má. Plast do plastu, papír do papíru. I Vy můžete šetřit přírodu.

Proč dáváte SnV aromata ještě do zavíracích sáčků? Protože řídké tekutiny, které aromata na bázi PG jsou, mohou v průběhu transportu k Vám lehce odkápnout. Stává se to vyjímečně i na cestě k nám. Obvykle většina lahviček je suchých, ale někdy se stane že jeden trochu ukápne, chceme tedy tím předejít tomu, že se aroma dostane i na jiné produkty.  Bohužel toto patří k jedné z těch nemilých vlastností aromat. Ale nebojte, zase až tak obvyklé to není. Kdybyste přesto dostali lahvičku co vytekla při transportu k Vám, obraťte se na nás a sjednáme nápravu.