Co zkusit náš No.2 The Pear Wood? :)

Něco ze zákulisí LA

Vážení zákazníci, Vaponauté, podporovatelé, recenzenti a všichni další,

v první řadě bychom Vám všem chtěli 1000x poděkovat za to, že jste k nám na eshop LAvape.cz přišli a ochutnáváte u nás mnohé příchutě z celého světa! Moc si Vaší podpory vážíme a jsme rádi, že mnozí z Vás se stali našimi stálými zákazníky a vracíte se pro jistě vynikající příchutě znovu.

Abyste věděli, naše cesta byla na začátku velmi nevyzpytatelná. Jednoho dne na jaře přišel okamžik, kdy se nám všem měnil život před očima. Naše standardy, běžné rutiny, zaměstnání a návyky se mnohým změnily ze dne na den. Ani my jsme nebyli vyjímkou. Ano, píšeme o jaře 2020 kdy na svět udeřila "pandemie" koronaviru a svět se obrátil vzhůru nohama. Tento okamžik definitivně rozhodl o tom, o čem jsme jako LA přemýšleli již nějakou dobu, a to začít intenzivně pracovat na tvorbě eshopu, který vidíte v dnešní podobě. Nechceme, ani bychom si nemohli dovolit, zde hodnotit cokoliv o koronaviru, na to nejsme ani jeden dostatečný expert.

Věříme, ale čemu rozumíme dobře a to jsou různé příchutě pro alternativní a nepochybně zdravější způsob inhalace nikotinu. Za dobu, kdy jsme společně s LA típli poslední cigaretu, přesedlali na nahřívaný tabák (výrobce zmiňovat nebudeme) a zjistili, že tudy cesta nevede, jsme díky našim přátelům a vaperským skupinám poznali kouzla vapingu. Z první AIO elektronické cigarety (EGO AIO ECO) jsme velmi brzy přeskočili na DIY atomizéry, naučili se pracovat s drátky, spirálkami a vatou a z potřeby něco kouřit se nám stal koníček a vášeň. Tato vášeň se naplno projevovala především u L a ten jak smyslů zbavený nakupoval desítky aromat a SnV ze všech možných koutů světa, aby později našel jednoho fantastického chorvatského výrobce AEON.

Díky tomu, že AEON nám oběma i našim přátelům chutnal natolik neobvykle a výborně, došlo konečně k definitivnímu rozhodnutí eshop dotáhnout do fáze, aby se dal spustit online. Tak se stalo 4.8.2020, kdy jsme nervózně týden přešlapovali, špatně spali a přemýšleli, na co vše jsme zapomněli. Co vše na eshopu bude chybět aby přišla vůbec první objednávka. V obrovské, zaběhlé konkurenci jsme opravdu měli strach, že se nechytíme a nikoho naše nabídka nebude zajímat. Jaké však bylo překvapení, kdy již druhý den po spuštění na eshopu přistály první objednávky od cizích lidí. Radovali jsme se jako malé děcka! A také jsme rychle znovu vychladli, kdy již historicky druhý zákazník eshopu náš balíček nepřevzal a skoro 2 týdny jsme čekali, až se nám vrátí zpět.

Týdny začaly utíkat velmi rychle a nyní ke konci roku 2020 můžeme sdělit, že se eshopu daří víc, než jsme si vůbec mohli představit. Rozběhli jsme značku na českém trhu, která zde dlouho chyběla, osobitou, progresivní, s lidskou tváří. Navázali spolupráci s recenzenty, rozšířili portfolio výrobců a příchutí o 300%, sehnali fantastické ručně vyráběné spirálky od TD Coils, rozběhli úžasnou FB skupinu se skvělými Vaponauty, začali streamovat soutěže a novinky a vyhlížíme do roku 2021. Co ten vše přinese, jak se bude dařit nám i Vám. Těšíme se na to!

Rádi bychom Vám všem popřáli krásné Vánoční svátky, co nejlepší nový rok 2021 a budeme se na Vás těšit i v roce příštím.

Vaši, LA

g915