Co zkusit náš No.2 The Pear Wood? :)

Krásné a pohodové Vánoce

Vážení zákazníci,

přejeme Vám všem krásné a klidné prožití svátků vánočních. Určitě spěchejte pomalu a vychutnejte si je plnými doušky i v této zvláštní době, která je všude kolem nás všech. 

Tento rok byl ve všem plný různých překvapení, plný energie, ať už negativní či pozitivní (přeberte si to jak uznáte za vhodné). Přinesl mnoho zlého, ale také spoustu nového, neočekávatelného, neplánovaného i zajímavého. V bláznivých dobách se mohou stát různé bláznivé věci. Jedna z těch bláznivých a věříme i pozitivních je rozhodnutí vytvořit vlastní eshop s příchutěmi. Pokusit se vybudovat komunitu na Facebooku a v obavách vyhlížet do budoucnosti. Obavy (jestli nám dáte šanci na zahlceném českém trhu alespoň trochu prorazit) jste nám dokázali celkem rychle vzít z hlav už v září 2020 a v říjnu to řádně ztvrdili. Moc Vám za toto všem děkujeme!

Pevně věříme, že nový rok, který je už za dveřmi bude v mnohém lepší než ten letošní. Některé věci v novém roce určitě zůstanou. Můžete se na LA spolehnout jako na Vašeho fér partnera při vybírání příchutí a můžete se těšit na další novinky, které pro Vás chystáme.

Děkujeme Vám a přejeme šťastné a veselé!

Vaši, LA

Profilovka LAvape s logem 1