Otevíráme Youtube kanál na recenze

Vážení zákazníci, Vaponauté, fanoušci.

Když jsme prakticky přesně před rokem pomysleli poprvé nad otevřením vlastního e-shopu s příchutěmi do elektronických cigaret, neměli jsme ještě ponětí, kam až nás to zavede...

Přivezli jsme pro Vás do ČR fantastické příchutě od chorvatských AEON, díky kterým se nám povedlo se na nasyceném českém trhu dobře zapsat a uchytit.  Začali jsme pravidelně streamovat, dělali jsme soutěže a rozdali jsme desítky příchutí mezi vapery. Zavedli jsme jedinečný věrnostní program, vytvořili komunitu plnou skvělých lidí, kde se přátelsky bavíme, radíme se a užíváme času stráveného na internetu - odkaz zde.

Ne z nudy nebo přemíry volného času přišel v tomto roce nápad na vytvoření vlastního Youtube kanálu - odkaz zde. Dnes vyšlo naše první video, kde jsme se podívali na 3 příchutě od AEON. Budeme rádi za shlédnutí, lajkování a sdílení. Nezapomeňte nám dát odběr a kliknout na zvoneček (otřepaná youtuberská fráze :D). 

Budeme se snažit v budoucnu vylepšovat jak obsahovou formu, tak také tu zvukovou, která určitě potřebuje o něco vylepšit. 

Pořád pro Vás chystáme další věci a jsme opravdu od srdce rádi, že se k nám vracíte pro vynikající příchutě a fantastické spirálky TD-Coils a další příslušenství, které najdete v naší, dnes již bohaté nabídce.

Zůstaňte zdraví a budeme se někdy těšit na osobní setkání, až to doba dovolí.

Vaši, LA